Bli med å løpe!

Deltakelse

Arbeidet fungerer på to måter:

  1. Vi arrangerer turer til utvalgte løp og arrangementer. Både erfarne og uerfarne løpere er velkomne til å delta og man kan løpe ulike distanser. Første tur er eksempelvis 2019 Maraton i Tel Aviv 22.2.19.
  2. Hvis man på egenhånd eller som lag skal løpe eller arrangere et løp, kan man registrere sin deltakelse på vårt skjema som du finner nedenfor. Etter det kan vi starte dialogen om innsamling og sponsing.

Hvorfor delta?

Vi inviterer alle som ønsker å vise sin kjærlighet til Israel, både til det jødiske folk og andre folkeslag uavhengig av religion og etnisitet til å delta på maraton. 

Alle vet at det er flere fordeler ved å holde seg i god form fremfor å ikke gjøre det. Som deltager i RFI (Run For Israel) kan du få god mosjon og i tillegg kan du ved hjelp av sponsor løpe inn et stort økonomisk bidrag til veldedige formål. Dette er to fluer i en smekk.

Som deltaker eller sponsor  kan du gi en pengegave til et av våre prosjekter i Israel. Dette er en gylden mulighet til å støtte israelere i alle aldre som trenger din hjelp i en krevende livssituasjon! Våre prosjekter er avhengige av din hjelp.

Hvordan delta?

For å være godkjent deltaker eller gruppe skal du samle inn penger til et av våre veldedige prosjekter. Dette kan gjøres på forskjellige måter.

  1. Engasjer privatpersoner eller bedrifter til å sponse Run For Israel via deg som deltaker, slik at du kan få oversikt over hvor mye penger du har løpt inn.
  2. Gi en symbolsk pengegave for din deltakelse, en «såkornsgave» for løpet du skal løpe.
  3. Det kan gjøres gjennom å dele innsamlingsaksjonen på Facebook. 
  4. Samle penger gjennom Vipps, Paypal eller ved bankoverføring.

Vår tur til Tel Aviv Maraton 2019 er dessverre allerede fullbooket, men vi kommer snart tilbake med mer info om kommende arrangementer. Du kan i mellomtiden registrere deg eller ditt lag som deltaker, også kalt "Runners", hos Run For Israel.

Bli deltager

Fyll ut skjemaet for å registrere deg som deltager.