Støtt oss

Run for Israel er helt avhengig av enkeltpersoners støtte og bidrag. I tillegg tror vi at det er godt for oss å gi. Det å gi noe til dem som trenger det, hjelper oss med å løfte perspektivet fra oss selv og til å vise omsorg for våre medmennesker.

Når du gir er du med å støtte Den Norske Israelsmisjons diakonale/humanitære prosjekter og samarbeidspartnere i Israel og til freds- og forsoningsarbeid mellom folkegrupper.

Enkeltgaver

Gi en enkeltgave til våre diakonale/humanitære prosjekter i Israel. Her kan du som privatperson eller bedrift gi et valgfritt gavebeløp.

Slik kan du gi:

Skattefradrag

Alle gaver til Run for Israel inngår i ordningen med skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner, såfremt vi har ditt personnummer samt at summen av gaver til oss i et kalenderår er på minst kr 500.

For 2019 er den øvre beløpsgrensen for gaver som inngår i ordningen kr 50.000,-

Sponsoravtale

Ønsker din bedrift å gi til et verdifullt formål om har en større betydning? Her kan din bedrift være med å sponse med minimum kr 10.000,- pr år. I tillegg til å støtte våre diakonale/humanitære prosjekter har du mulighet til å få logoen din på vår nettside samt løpe-t-skjorter. Vi tilbyr 10 sponsorer å få sin logo på t-skjorten hvert år. Hovedsponsoren må betale 100.000,- og får størst logo. Alle sponsorer over 10 000 får logoen på vår nettside. 

Det er også mulighet for å sponse en deltager direkte. Da gis pengene via løperens, eller løperlagets -navn, og vi får mulighet til å registrere hva de forskjellige deltakerne har løpt inn på sikt. Her vil vi også foreslå avtaler mellom sponsor og deltaker angående beløp basert på prestasjon i løpet.

Marker gaver og innskudd med <<RFI for "LØPERENS NAVN">>.

Hvert skritt hjelper, og alle monner drar!

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt slik at vi finner en løsning.

Bli sponsor

Hva ønsker du?
Bedrift
Navn på bedrift.
Skriv inn beløpet dere vil sponse med.
Kontaktperson
Navn på kontaktperson.
Telefonnummer til kontaktperson.
E-postadresse til kontaktperson.